Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

  کانال تلگرام اهل ولاء کانال تلگرام اهل ولاء اینستاگرام اهل ولاء


شنبه ۲۲ دی
۱۴۰۳

11. رجب 1446


11. ژانویه 2025






شیخ علی زاهد قمی

شیخ علی زاهد قمی

ولادت: ۱۲۸۳ق.     محل ولادت : تهران    وفات: ۱۳۷۱ق     محل دفن :نجف     محل تحصیل: تهران ، نجف

اساتید: حضرت آخوند ملا محمد کاظم خراسانی ، میرزا حسین خلیلی تهرانی ، سید محمد کاظم یزدی و....

استاد عرفان : آخوند ملا حسینقلی همدانی

تالیفات : شرح تبصره المتعلمین ، مصباح الاتیس ، کشکول و....

او بیشتر عمر خود را در علم و عبادت و زهد و قناعت صرف کرد. در مسجد هندی به اقامه جماعت می پرداخت . آیات عظام و مراجع و علمایی نظیر آقا ضیاء الدین عراقی ، محمد حسین غروی اصفهانی ، سید محسن حکیم ، میرزا عبدالهادی شیرازی ، سید محمد شاهرودی و سید ابوالقاسم خویی به او اقتدا کرده درک جماعت وی را مغتنم می شمردند.

آیت الله مرعشی نجفی در مورد ایشان می نویسد: وی از کسانی بود که خداوند متعال او را به عمل به تمامی آداب و مستحبات شرعی ، حتی مجاورت حرمین شریفش مکه و مدینه موفق گردانیده بود. او جرثومه زهد و تقوا و ورع نمونه پیشینیان شایسته ما برکتی از برکات دوران ما مقید به آداب و مستحبات ، فقیه ، محدث، زاهد عابد و مجتهد شب زنده دار بود.

شیخ حسنعلی نجابت در شرح گلشن راز می نویسد : شیخ علی قمی از خوش پوش های نجف محسوب می شد و بهترین لباس ها را می پوشید و چون درک بالایی در دروس داشت .در حوزه نجف معروف بود. روزی ملا حسینقلی همدانی در صحن حرم امیر المومنین علیه السلام نشسته بود در این اثنا شیخ علی قمی از در قبله وارد شد ، همین که چشم مبارک آخوند به او افتاد شیخ علی با سر تا پهلوی آقا دوید. ملا حسینقلی یک دقیقه در گوش او صحبت کرد و کسی نفهمید که به ایشان چه فرمود. شیخ علی کمی عقب عقب برگشت و رفت به فاصله اندکی تمام لباس هایش را عوض کرد و در جلسات درس هم گویی قفل بر دهان زده بود . دیگر جامه های گران قیمت و صحبت و بحث در درس برایش لذت نداشت و تا پایان عمر لباس هایش از کرباس بود.ر

 

افزودن نظر

هرگونه نظرات توهین آمیز و نسبتهای غیر مسلم احراز نشده و خلاف شرع حذف خواهد شد





کد امنیتی
بازنشانی